Missie


Bij Gastouderbureau Sproet zijn wij allemaal moeder. Vanuit die ervaring weten wij hoe kwetsbaar jonge kinderen zijn.
Wij geloven dat zij alleen vanuit hun eigenheid en eigen-wijsheid kunnen groeien en ontwikkelen als zij zich veilig voelen in hun omgeving. Die omgeving moet aansluiten bij hun behoeften en mogelijkheden. Iedere dag zetten wij ons ervoor in om voor ieder kind zo’n veilige en persoonlijke opvangomgeving te vinden en te creëren.

Ieder kind moet feest kunnen vieren!


Bij Sproet vinden wij dat ieder kind moet opgroeien in een warme en veilige omgeving. En dat ieder kind, kind moet kunnen zijn. Daar horen feestjes bij! In 2021 vieren wij de 1e verjaardag van onze naam "Sproet". Dat doen wij met onze gastouders en gastkinderen. Helaas zijn kinderfeestjes niet voor alle kinderen in Nederland mogelijk. En daarom steunen wij in 2021 met veel plezier de Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes. Voor ieder nieuw kindje dat in 2021 start met de opvang bij een van onze gastouders, maken wij 5 euro over naar deze stichting. Zo vieren we onze verjaardag ook een beetje met kinderen die normaal gesproken geen feestje kunnen vieren.

Logo uitgestelde kinderfeestjes verticaal
'Als ouder wil je dat je kind op een veilige plek is waar het gezien wordt, zichzelf mag zijn en zich op zijn/haar gemak voelt.
Alleen dan laat je hem/haar met een gerust gevoel achter en kun je zelf aan het werk.'

Vrijblijvend informatie ontvangen?


Ja, dat wil ik!
Schrijf je kind in!