Wat biedt Sproet aan ouders?

1) Strenge selectie, controle en begeleiding van gastouders

Onze gastouders voldoen niet alleen aan de wettelijke eisen, maar ook aan onze, hogere eisen. Zowel qua opleiding als qua pedagogische kwaliteit. Hierop screenen wij en controleren wij tijdens onze huisbezoeken. Wij vertrouwen dus niet slechts op papieren, maar kennen onze gastouders persoonlijk.

2) Een persoonlijke match met een gastouder

Geen inschrijving via een online marktplaats en zelf op pad gaan, maar een match, gemaakt door jullie eigen gastouderbegeleider, op basis van jullie wensen. Hierdoor is er in 90% van de eerste kennismaking al een ‘klik’ met de gastouder.

3) Eén vaste contactpersoon

Jouw gastouderbegeleider kent jou, jullie gezin, jullie kind goed, omdat ze jullie meerdere keren per jaar ziet en spreekt. Ook bespreekt zij regelmatig de opvang van jullie kind met jullie en krijg je bericht na een huisbezoek aan de gastouder. Bij haar kun je terecht met al je vragen m.b.t. (de opvang van) je kind.

4) Vervangende opvang

Is jouw gastouder een keer ziek of met vakantie? Dan regelen wij vervangende opvang voor je!

5) Duidelijke en correcte facturering

Je hoeft niet zelf maandelijks je urenstaten in te vullen. Wij factureren op basis van afgesproken dagen en tijden aan het einde van de maand en betalen de gastouder direct uit

Jouw kind(eren) inschrijven?


Ja, dat wil ik!